Op deze website kun je zien wat er allemaal mogelijk is, van eenvoudig verstelwerk tot ingewikkelde historische kostuums en trouwjurken op maat. Ook ontwerpen en maken wij gehaakte babyartikelen zoals speenloorden, rammelaars en knuffels geheel naar wens en kleur. Maureen's Thimble werkt zo duurzaam mogelijk en biedt daarbij de klanten ook washables aan zoals make-up pads.

Door meer dan 34 jaar ervaring staat kwaliteit en service voorop !

 

 

Verstelwerk zoals broeken korter maken en nieuwe ritsen inzetten zijn dagelijks werk voor mij, maar ook ingewikkelde veranderingen zijn mogelijk. Ik werk alleen op afspraak.

 

 

Tevens is het mogelijk een cursus naaien of patroontekenen te volgen bij mij. Een hele cursus of losse lessen, het kan allemaal. Mijn uurprijs is 16 euro.

Momenteel geef ik alleen individueel cursus. Voor 5 lessen van 2 uur reken ik dan 160,-

 
Voor de Bataviawerf  heb ik 200 stuks historische kostuums voor dames, heren en kinderen gemaakt. Als extra voor de tentoonstelling over Michiel de Ruyter is het nu  mogelijk om zelf historische kledij aan te trekken en rond te lopen.

 

 

 

Maureen's Thimble heeft ook een eigen webshop met gehaakte gebruiksartikelen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. Er zullen wekelijks nieuwe artikelen geplaatst worden en leuke aanbiedingen.

Houd de webshop dus in de gaten !


Klik HIER voor mijn Webshop

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok