Nieuwe Webshop!

Jaaa, eindelijk! Na jaren een miniwebshopje te hebben gehad op mijnwebshop nu een prachtige op mijn eigen website! Hoe cool is dat?

Het is nu dus mogelijk om via mijn eigen website een bestelling te plaatsen. Aan het eind geef je aan of je de bestelling wilt plaatsen met verzending of wilt ophalen in Harderwijk. Je hoeft nog niets te betalen, maar krijgt na plaatsing van de bestelling een tikkie als de bestelling af is en naar wens.

Wekelijks zal ik de webshop updaten met nieuwe producten en producten in de sale. Voor de maand maart hebben we een fantastische aanbieding! Neem dus snel een kijkje op onze gloednieuwe webshop! Heb je vragen, mag je altijd contact opnemen via de contactpagina of via social media.

Heel veel plezier met de webshop ontdekken!

 

Groetjes,

Maureen

Achtbaan

Na een roerige zomer waarbij ik mijn lichaam even kort kwijtraakte aan kanker en mijzelf weer terug vond na een heftige operatie (baarmoeder en eierstokken er uit),gaan we nu weer met frisse moed aan de slag voor mijn onderneming. Vol nieuwe ideeën en ontwerpen voor rammelaars en speenkoorden in herfst thema ben ik aan de slag gegaan. Heerlijke herfstkleurtjes, al is het nog steeds zomer, zijn toch wel mijn favorieten in het kleuren pallet.

Nu ik nog herstellende ben kan ik pas op de plaats maken en rustig nieuwe ontwerpen uitwerken en uitproberen. Binnenkort kunnen jullie ze bewonderen op Facebook en Instagram.

Daarnaast ook nog steeds de wachtlijst voor Pieter Konijn korter proberen te maken, nog 3 en dan heb ik er 12 gemaakt. Elk konijn is 50 uur werk, dus niet 1,2,3 klaar.

Onze dochter is net op zichzelf gaan wonen in een tiny house vlak bij ons om de hoek, dus ook druk met haar helpen op te starten. Een prachtig begin! Ik kan mij mijn eigen appartement nog herinneren toen ik uit huis ging, een best groot appartement met 2 woonlagen. Helemaal voor mijzelf! Na een jaar weer verhuisd toen ik mijn man leerde kennen.

Graag zou ik jullie willen vragen dit jaar de KWF een donatie te geven begin september, ze kunnen het zo hard gebruiken! Ik steun ze in ieder geval!

Nanny...

maureen nannyNaast het ontwerpen en maken van gehaakte babyartikelen ben ik ook al 8 jaar nanny bij een gezin met een tweeling. Daar ben ik begonnen toen ze 9 maanden waren en nog net op de onderarm van papa paste. Beide ouders zijn nogal lang.

In het begin veel verzorgd, maar ook heel veel geknutseld en voorgelezen. In de loop van de jaren ben ik een extra toevoeging aan het meubilair geworden. Nu zijn de kinderen bijna 9 en al enorm zelfstandig en ondernemend, ik kijk al angstvallig uit naar de dag dat ik afscheid mag gaan nemen.

Dat geldt ook een beetje voor al mijn bestellingen, als het klaar is om te worden verzonden, of het wordt afgehaald dan ben ik bijna sip om er afscheid van te nemen. Het is toch een stukje van jezelf wat iemand anders heel blij gaat maken. Daarom ben ik altijd superblij als de klant nog een foto stuurt met het door mij gemaakte bestelling samen met het kindje waar het voor was. Kan ik nog een beetje nagenieten…

Vul je dag met wat je het liefste doet!

Af en toe vragen klanten of ik al lang haak

naaister Maureen blog 3  naaister Maureen blog 2  naaister Maureen blog 1

Af en toe vragen klanten of ik al lang haak, mijn antwoord is dan: ‘Nog niet zo lang, ongeveer 45 jaar…”. Ik leerde haken van mijn moeder en heb alles gehaakt wat los en vast zat. Maar naast haken deed ik nog veel meer; Macramé, glas graveren, breien, weven, zijde schilderen, you name it, I did it.

Niet zo gek dus dat ik na de middelbare school de modeacademie ging doen in Amsterdam en in de leer ging bij een kleermaker. Ik kom uit een zeer creatief nest, mijn grootvader van vaders kant had een winkel met kunstenaarsbenodigdheden in Amsterdam en mijn vader wilde wel eens schilderen of tekenen. Mijn moeder heeft ook haar hele leven geweldige quilts genaaid, waarvan veel met de hand. 

Zo is het creatieve virus ook overgeslagen op dochter Rhianne die de kunstacademie in Rotterdam heeft afgerond en nu architectuur in Delft studeert.

En manlief zich bezig houdt met hout in alle vormen en maten, van meubels tot vogelhuisjes. Nu is hij bezig met een buste  van Johan de Wit voor Batavialand, waar hij 1x per 4 weken is buiten Coronatijd. Deze wordt 20 augustus 2022 op de Bataviawerf onthult.

Want stilzitten is niet onze hobby…

Fijne dag allemaal en doe wat je het liefste doet.

Voor wie ook haakt...

hakenVoor wie ook haakt weet dat deze creatieve uiting zeer verslavend kan zijn. Dus veel bestellingen is altijd leuk! Maar kan af en toe ook stressvol zijn, zeker als er 9 bestellingen binnen 1 uur binnen komen. ’s Avonds laat zit ik dan nog de bestellingen voor te bereiden en spullen bij elkaar aan het zoeken. Ik heb Curverdozen vol met kralen en zeer matig licht bij de eettafel, dus schijn ik met mijn telefoon even bij. In de ochtend blijkt het dan in sommige gevallen toch nog totaal de verkeerde kleur te zijn…

Vaak vragen klanten om iets voor hun te ontwerpen voor hun bedrijfje of als origineel kraamkadootje, heerlijk vind ik dat! Helemaal uitvogelen hoe een patroon te maken of bestaand patroon aan te passen. Pinterest en Google zijn mijn grote vrienden. Ook heb ik een hele kast vol met haakboeken in alle soorten en maten, van recent tot 50 jaar oud. En als dat allemaal geen resultaat geeft heb ik altijd nog dat leuke haakgroepje op Wattsapp met hele lieve collega’s.

En als de bestelling dan klaar is zijn de klanten altijd blij verrast en zo creëren we weer mond op mond reclame.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok