Wie ben ik?

Maureen’s Thimble is een een vrouwsonderneming met aan het roer Maureen Hoffmans.

Na een opleiding aan de modeakademie Bijenveld te Amsterdam een aantal jaren in chique modezaken gewerkt te hebben nu al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van kleding.

Vele jaren geleden ben ik werkzaam geweest op de Bataviawerf en heb daar historische kostuums gemaakt voor de kanonniersploeg, helaas zijn deze in de grote brand vernietigd. Ook heb ik 200 kostuums gemaakt voor de Michiel de Ruyter tentoonstelling. In de jaren daarna heb ik 12 historische kostuums gemaakt voor mijn verkleedkist. Daarnaast geef ik cursussen naaien en patroontekenen naar wens van de klant en doe ik veel verstelwerk. Ik geef alleen priveles.

Project De Levensjas : Dit project heeft de Els Borstprijs gewonnen. Daarna heb ik dit project uitgebreid met nog 2 levensjassen.

Vanaf 2015 ben ik ook begonnen aan het ontwerpen en maken van gehaakte babyartikelen zoals speenkoorden en rammelaars op bestelling en naar wens. Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda, we bieden ook washables aan zoals make-up pads. Neem gerust een kijkje in de webshop. Er staan elke week nieuwe artikelen op.

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok