Achtbaan

Na een roerige zomer waarbij ik mijn lichaam even kort kwijtraakte aan kanker en mijzelf weer terug vond na een heftige operatie (baarmoeder en eierstokken er uit),gaan we nu weer met frisse moed aan de slag voor mijn onderneming. Vol nieuwe idee├źn en ontwerpen voor rammelaars en speenkoorden in herfst thema ben ik aan de slag gegaan. Heerlijke herfstkleurtjes, al is het nog steeds zomer, zijn toch wel mijn favorieten in het kleuren pallet.

Nu ik nog herstellende ben kan ik pas op de plaats maken en rustig nieuwe ontwerpen uitwerken en uitproberen. Binnenkort kunnen jullie ze bewonderen op Facebook en Instagram.

Daarnaast ook nog steeds de wachtlijst voor Pieter Konijn korter proberen te maken, nog 3 en dan heb ik er 12 gemaakt. Elk konijn is 50 uur werk, dus niet 1,2,3 klaar.

Onze dochter is net op zichzelf gaan wonen in een tiny house vlak bij ons om de hoek, dus ook druk met haar helpen op te starten. Een prachtig begin! Ik kan mij mijn eigen appartement nog herinneren toen ik uit huis ging, een best groot appartement met 2 woonlagen. Helemaal voor mijzelf! Na een jaar weer verhuisd toen ik mijn man leerde kennen.

Graag zou ik jullie willen vragen dit jaar de KWF een donatie te geven begin september, ze kunnen het zo hard gebruiken! Ik steun ze in ieder geval!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok