Black friday enzo...

Afgelopen vrijdag was het weer black friday, een gekte waar ik niet aan mee doe. Net als Cyber monday, blue monday en meer van dat soort dagen. Ik vind het totale onzin en het levert geen waardevolle klanten op. Ik geef liever een mooie korting per klant na een fijn gesprek en tevreden klanten, want die komen terug. Wat voor soort kortingen zouden jullie van mij waardevol vinden? Een mooie korting op een rammelaar met konijn of speenkoord met konijn?

Voor de maand december wil ik wel een korting geven bij bestellingen boven een bepaald bedrag, altijd fijn natuurlijk.

Hebben jullie de kerstboom al op staan, of wachten jullie tot na Sinterklaas? Wij zullen aankomend weekend weer een richting vliering gaan voor de kerstspullen, inclusief de kunstkerstboom. Want ja, duurzaamheid he? Al zal deze boom ook wel uit China komen...

Afgelopen tijd erg druk geweest met het helpen van onze oudste dochter Charlotte met haar verhuizing van tiny house naar een halve stacaravan, van 12 vierkante meter naar 24 vierkante meter. Door haar autisme heeft ze structureel extra hulp nodig en die ben ik aan het geven in de vorm van een PGB. De zaterdagmiddag is voor haar. Dan ben ik haar ambulant begeleider en gaan we aan de slag met verschillende dingen. Ik heb een SPW-3 achtergrond en veel ervaring met autisme, dus dat gaat zeker lukken. Dit betekend wel dat ik duidelijke keuzes moet gaan maken, aangezien ik activiteiten moet doseren door de fibromyalgie. Grote naaiklussen kan ik helaas niet meer aannemen, kleine klusjes nog wel natuurlijk... En ook de bestellingen voor haakwerk gaan gewoon door.

Vorige week is bij mij vulvakanker geconstateerd en morgen naar het AVL in Amsterdam voor allerlei tests en behandelplan. Weer balen natuurlijk, maar goed te behandelen en 95% van de patienten geneest. Spannende tijd weer. Een goede gezondheid is zo belangrijk, dus pas goed op jullie zelf!

Ik wens jullie allemaal een prachtige kerst en een mooi en gezond 2023!

black friday

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok