x 

Winkelwagen is leeg

Projectbags

projectbag set bruin  Projectbag roze batik

Hebben jullie ook soms wel het idee dat als je een leuke tas ziet, maar denkt: Dat kan ik zelf een stuk leuker!?

Was even op Ecosia ( niet Google, Ecosia is een stuk beter voor de natuur. Bij elke zoekfunctie wordt een boom geplant), en daar zag ik heel veel projectbags die er hetzelfde uitzagen. Een soort van buidel voor ook nog fikse prijzen. En natuurlijk niets negatiefs over mijn leuke collega,s die ook een bedrijf proberen te runnen.

Dat zou ik veel leuker en goedkoper kunnen was mijn gedachte...

Dus ging ik met een proeflapje aan de slag (daar heb ik er meer dan genoeg van:) ) en maakte ik een tasje. Eerst nog zonder handvatten, maar al snel kreeg ik de vraag of het met handvatten zou kunnen. Vervolgens ging ik helemaal los met allemaal leuke stofjes en de ritsen waar ik er heeeel veeeel van heb. 

Al bij de eerste post op Facebook en Instagram kreeg ik veel positieve reacties en startte de verkoop. Zo zijn we continu bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe dingen. Er zit altijd wel een nieuw ontwerp voor het een en ander in mijn hoofd. Regelmatig schrijf ik dat op in een boekje, maar ook vaak niet. En weet ik de volgende week niet meer wat het ontwerp was...

Even een update over mijn gezondheid...

Na de operatie aan vulvakanker in december ben ik vorige week weer goedgekeurd en is de kanker weg. Gelukkig ook geen nabehandelingen meer. Wel kreeg ik daarna nog een blaasontsteking die 5 weken duurde en 5 kuren nodig had.

Op naar de lente!

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok