Op markten staan is zo leuk!

bloesemmarkt klein oldenaller 3314447082ziezo zomer festival harderwijk 2024

Dit jaar sta ik op verschillende markten in de omgeving van Harderwijk. Markten zijn niet alleen goed voor de verkoop en de naamsbekendheid vergroten, maar ook gewoon heel erg leuk om te doen. Ik kan totaal genieten van een leuk gesprek met een klant of geintresseerde (die dan wel een visitekaartje meeneemt) en de gezelligheid van de markt zelf. Grote markten is geen goed idee meer, dus ik hou het bij kleine en creamarkten in de buurt. Grote markten heeft een grote impact op mijn lichaam en wordt daar voor afgestraft de volgende dag (en vaak ook de dag daarna). Onderaan zet ik een lijstje van de komende markten waar ik op sta tot september.

Op dit moment ben ik nog steeds druk bezig met het ontwerpen en maken van upcycled jeanstassen die ik maak van oude jeans. Van verschillende lieve klanten stapels oude jeans gekregen, de een nog mooier dan de andere. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Daarnaast grote dank aan alle kringlopers, waar ik heel graag kom. Er zijn er vele in de omgeving en er komen er steeds meer bij... Mochten jullie af willen van jullie oude jeans, ik zou er heel graag tassen en tasjes van willen maken. Ik maak ze ook in opdracht van je oude jeans.

In juli stop ik met mijn werk als gastouder/nanny en ben vanaf september/oktober op zoek naar een nieuwe leuke baan van maximaal 12 uur per week. Het zal zittend werk moeten worden, aangezien staan een probleem is vanwege mijn fibromyalgie. Iemand een idee? 

Volgende week vrijdag de 19e april gaan we met het hele gezin een weekje na 6 jaar weer naar onze vrienden in Engeland. Ze wonen in Shropshire, een waanzinnig mooi stukje Engeland. Ze wonen in een oude en uitgebouwde boerderij uit 1700 in "the middle of nowhere". Heel veel zin in! En in september naar Beieren in Duitsland voor een vakantie van 2,5 week. Heerlijk wandelen en opladen.

Markten 2024

3 mei

Bloesemmarkt 13.00-20.00

Landgoed Oldenaller Putten

 

6 juli

Ziezo zomerfestival 9.00-14.00

Rietmeen Harderwijk

 

7 september

Zomerfeest 10.00-13.00

Kdv Het woelige nest Hulshorst

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok