x 

Winkelwagen is leeg

Voor wie ook haakt...

hakenVoor wie ook haakt weet dat deze creatieve uiting zeer verslavend kan zijn. Dus veel bestellingen is altijd leuk! Maar kan af en toe ook stressvol zijn, zeker als er 9 bestellingen binnen 1 uur binnen komen. ’s Avonds laat zit ik dan nog de bestellingen voor te bereiden en spullen bij elkaar aan het zoeken. Ik heb Curverdozen vol met kralen en zeer matig licht bij de eettafel, dus schijn ik met mijn telefoon even bij. In de ochtend blijkt het dan in sommige gevallen toch nog totaal de verkeerde kleur te zijn…

Vaak vragen klanten om iets voor hun te ontwerpen voor hun bedrijfje of als origineel kraamkadootje, heerlijk vind ik dat! Helemaal uitvogelen hoe een patroon te maken of bestaand patroon aan te passen. Pinterest en Google zijn mijn grote vrienden. Ook heb ik een hele kast vol met haakboeken in alle soorten en maten, van recent tot 50 jaar oud. En als dat allemaal geen resultaat geeft heb ik altijd nog dat leuke haakgroepje op Wattsapp met hele lieve collega’s.

En als de bestelling dan klaar is zijn de klanten altijd blij verrast en zo creëren we weer mond op mond reclame.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok