x 

Winkelwagen is leeg

Af en toe vragen klanten of ik al lang haak

naaister Maureen blog 3  naaister Maureen blog 2  naaister Maureen blog 1

Af en toe vragen klanten of ik al lang haak, mijn antwoord is dan: ‘Nog niet zo lang, ongeveer 45 jaar…”. Ik leerde haken van mijn moeder en heb alles gehaakt wat los en vast zat. Maar naast haken deed ik nog veel meer; Macramé, glas graveren, breien, weven, zijde schilderen, you name it, I did it.

Niet zo gek dus dat ik na de middelbare school de modeacademie ging doen in Amsterdam en in de leer ging bij een kleermaker. Ik kom uit een zeer creatief nest, mijn grootvader van vaders kant had een winkel met kunstenaarsbenodigdheden in Amsterdam en mijn vader wilde wel eens schilderen of tekenen. Mijn moeder heeft ook haar hele leven geweldige quilts genaaid, waarvan veel met de hand. 

Zo is het creatieve virus ook overgeslagen op dochter Rhianne die de kunstacademie in Rotterdam heeft afgerond en nu architectuur in Delft studeert.

En manlief zich bezig houdt met hout in alle vormen en maten, van meubels tot vogelhuisjes. Nu is hij bezig met een buste  van Johan de Wit voor Batavialand, waar hij 1x per 4 weken is buiten Coronatijd. Deze wordt 20 augustus 2022 op de Bataviawerf onthult.

Want stilzitten is niet onze hobby…

Fijne dag allemaal en doe wat je het liefste doet.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok